Bexer zoekt per direct een Analist. Heb jij affiniteit met data, Excel en/ of programmeren? Ben je nieuwsgierig naar het consultancy vak en beloning? Lijkt het je gaaf om bij een start-up te werken? Vind je het leuk om analyses en onderzoek te doen? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken!

Over Bexer

Bexer is een nieuwe en frisse speler op het gebied van beloning en arbeidsvoorwaarden. Onze consultants ontwikkelen en implementeren oplossingen voor complexe HR-uitdagingen. Daarnaast bouwen we software en tooling op het gebied van ‘mens en beloning’ die onze klanten nieuwe inzichten geeft en helpt bij het maken van de juiste keuzes.

Wij zijn een snelgroeiende startup. In februari zijn we met 3 man begonnen en in september mogen we ons 9e teamlid al verwelkomen. Ons kantoor is gevestigd op een steenworp afstand van Utrecht Centraal.

Lees meer over ons team en onze visie.

Vacature: Bexer zoekt Analist

Als Analist doe je onderzoek en analyses. Je verzamelt data, voert berekeningen uit, interpreteert bevindingen, trekt conclusies en deelt inzichten. Ons team heeft tientallen jaren ervaring in het vak. We zullen je dan ook goed begeleiden. Je wordt onderdeel van ons team en gaat samen met ons aan de slag. In eerste instantie zijn we op zoek naar hulp voor de komende 3-6 maanden.

Het profiel

  • Je bent bezig met het laatste jaar van je HBO/ WO opleiding of hebt recent een HBO/ WO opleiding afgerond
  • Kwantitatieve of technische opleiding zoals Economie, (Technische) Bedrijfskunde of Finance.
  • 3-5 dagen per week beschikbaar voor in ieder geval de komende 3-6 maanden.

Interesse?

Email dan je CV en contactgegevens naar Sidney (sidney.fiegen@bexer.nl)