Het kan hard gaan. Op 1 februari dit jaar zijn we gestart met Bexer, vanaf 1 juli gaan we verder met organisatieadviesbureau Hamstra & Partners. Samen vormen we een ijzersterke combinatie.

Mooie kansen moet je grijpen, dat is ondernemerschap. Begin dit jaar vertrokken wij – Rogier Kerkhof, Rob Westrek en Guyot van Meer – bij beloningsadviesbureau Korn Ferry (voorheen Hay Group) om ons eigen adviesbureau te starten. We kozen voor de vrijheid en het lef om het op onze eigen manier te doen. We wisten toen al: onze kracht is beloningsadvies en analytics, voor expertise in organisatie-inrichting kunnen we op termijn een partner gebruiken.

Een paar weken na onze start nodigde Lianne Hamstra van Hamstra & Partners ons uit voor koffie op haar kantoor aan de Utrechtse Maliebaan. Er was direct een bijzondere professionele en persoonlijke klik. Na dat gesprek van bijna drie uur zeiden we tegen elkaar: dat kan wat worden.

Complementair

En het werd wat. Samen staan we sterker, met complementaire dienstverlening en een stevig, professioneel team met gedeelde waarden. We hebben dezelfde roots, dat merk je. Lianne Hamstra was ruim tien jaar lang verbonden aan Hay Group, met een focus op kwaliteit voor de klant. Daarin vinden we elkaar. Geen standaardoplossingen, maar luisteren en doen wat het beste is voor de klant. Een reis maken waarvan je nog niet precies weet waarheen zij voert. Het is die creativiteit die ons vak zo mooi maakt.

Samen meer

Als Bexer zijn wij sterk in belonings- en arbeidsvoorwaardenadvies, in pensioenen, data-analyse en de praktische toepassing van kwantitatieve rekenmodellen. De kracht van Hamstra & Partners ligt in organisatie-inrichting, de ontwikkeling van functiehuizen en carrièremodellen, en performance management. Samen spreken we de taal van de business en kunnen we onze klanten het complete dienstenpakket bieden. Een volwaardig alternatief voor de internationale bureaus.

We onderscheiden ons met een hoog kwaliteitsniveau en senioriteit van het team, in combinatie met executiekracht. Pas als we een mooi plan ook succesvol hebben geïmplementeerd in de organisatie, is het voor ons af.

Ambities

Als BexerHamstra beschikken we nu over het complete aanbod en de diepgang van een wereldwijd opererend bureau, maar met de flexibiliteit en tariefstelling van een Nederlandse partnerorganisatie. Samen hebben we een team van vier partners en tien consultants, de komende maanden aangevuld met nog twee consultants.

Ambities? Die hebben we zeker. De komende jaren willen we verder groeien, tot een toonaangevend nichebureau met zo’n 20 tot 25 mensen. Groei is nooit een doel op zich, maar een resultante van de kwaliteit die we leveren. De organisatie moet overzichtelijk blijven, zodat wij als partners persoonlijk betrokken kunnen blijven bij de projecten die we aangaan. Zo houden we onze wendbaarheid.

En nu

Nu we weten dat we met elkaar verder willen, gaan we hard. Vanaf 1 juli is BexerHamstra een feit. Ons team trekt deze zomer in op de Maliebaan in Utrecht. Samen gaan we onze klanten helpen en ons vakgebied verder brengen.

Wil je meer weten over de nieuwe organisatie? We horen graag van je.

rogier.kerkhof@bexer.nl 06 57939491

guyot.vanmeer@bexer.nl 06 10573380

Rob.Westrek@bexer.nl 06 12286272