Over Bexer

Het verander-proces

We geloven in integriteit en toegankelijkheid, in de kracht van samenwerken. We benaderen de vraag van een klant met een brede blik, van salaris tot pensioen en van directie tot OR. We stellen vragen die niet iedereen ziet aankomen en we hopen dat onze klanten ons blijven uitdagen.

Een aantrekkelijk beloningsbeleid ontwikkelen en uitrollen is een stevige uitdaging, en elk project is anders. Het Bexer-proces levert resultaat. Ons team werkt als ontdekkingsreizigers. Beginnen met een open mind is cruciaal als je echt vooruit wil. We ontwikkelen strategieën die worden onderbouwd met feiten, data en kwantitatieve analyses. Het resultaat? Een optimaal beloningsbeleid voor onze klanten en klant-medewerkers. Solide, aantrekkelijk en toekomstbestendig. Bexer adviesbureau beloning en arbeidsvoorwaarden. Rewards and benefits consulting. Salaris, bonus, pensioen. Reorganisaties en verandertrajecten.

Van A tot Z

Ons advies is pas het begin. Als de richting duidelijk is, helpen we de nieuwe strategie te implementeren. We weten dat verandering een grote impact kan hebben op mensen, impact die verder gaat dan bonussen, pensioenen en lease-auto’s. We zijn een team samen met de klant, en helpen dus met onderhandelen, communiceren en uitrollen.

Wij zijn Bexer, en we zijn er voor je van A tot Z.

Bexer adviesbureau beloning en arbeidsvoorwaarden. Rewards and benefits consulting. Salaris, bonus, pensioen. Reorganisaties en verandertrajecten.

Adviseur bij ingrijpende verandertrajecten en wijziging arbeidsvoorwaarden.

Het Bexer team ondersteunt bij wijzigingen op het gebied van salaris, bonus, pensioen en overige arbeidsvoorwaarden. Maak kennis met ons team.

Rob Westrek
Rob WestrekPartner
+31 (0)6 1228 6272

Rob is een creatief persoon die verbeteringen wil doorvoeren in complexe omgevingen. Hij overbrugt graag de kloof tussen partijen met tegengestelde belangen. Door zijn achtergrond in econometrie en zijn algemene interesse in economie, politiek en bedrijfsleven is hij in staat om ideeën en oplossingen in een brede context te plaatsen.

Marion Vloedgraven
Marion VloedgravenPrincipal Consultant
+31 (0)6 1228 6288

Marion adviseert bedrijven bij het ontwerpen en uitvoeren van beloningsbeleid met een specialisatie in pensioenregelingen. Marion werkt graag aan complexe veranderingstrajecten en helpt klant van strategiebepaling tot aan implementatie en communicatie. Ze is hands-on, pragmatisch en analytisch zeer sterk.

Rogier Kerkhof
Rogier KerkhofPartner
+31 (0)6 5793 9491

Rogier is een energiek persoon die altijd denkt en handelt vanuit de klant. Zijn creativiteit en oplossingsgericht denken vormen absoluut zijn sterke punten. Hij doorgrondt snel complexe vraagstukken en weet stakeholders te overtuigen van de juiste richting. Hij is een scherpe onderhandelaar en een echte bruggenbouwer.

Sidney Fiegen
Sidney FiegenSenior Consultant
+31 (0)6 5316 2462

Sidney biedt creativiteit en conceptueel denkvermogen om oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van alle betrokken partijen. Hij adviseert organisaties bij het ontwerpen en implementeren van beloningsbeleid met een specialisatie in salarisbeleid, variabele beloning en performance management.

Guyot van Meer
Guyot van MeerPartner
+31 (0)6 1057 3380

Guyot is evenwichtig en vindt voor elk probleem een oplossing. Hij adviseert bedrijven bij het ontwerpen en uitvoeren van beloningsstrategieën en pensioenregelingen. Door zijn grondige kennis van beloning, pensioenen en vermogensbeheer is hij in staat beleid te ontwikkelen dat goed past bij de wensen van de klant.

Emmy Kooloos
Emmy KooloosSenior Consultant
Emmy is een ervaren consultant op het gebied van beloningsanalyses en het ontwerpen en implementeren van beloningsbeleid. Zij ondersteunt organisaties bij diverse vraagstukken rondom beloningsstrategie en primaire beloning.
Jelle Joosten
Jelle JoostenConsultant
Jelle is een analytisch sterke consultant met een interesse in data analyse en visualisatie. Hij is gespecialiseerd in het uitwerken van kwantitatieve analyses van beloningsbeleid met als doel de (kosten-)impact voor werkgevers en werknemers inzichtelijk te maken. Daarnaast houdt Jelle zich als actuaris bezig met advies- en verandertrajecten rondom werkgeverspensioenregelingen.
Miriam Morshuis
Miriam MorshuisPrincipal Consultant
+31 (0)6 5316 2456

Miriam is een actuaris met passie voor pensioen en benefits projecten. Zij doorgrondt snel complexe vraagstukken en ondersteunt haar klanten bij veranderingstrajecten van begin tot eind. Klanten kunnen altijd op haar rekenen door haar grote betrokkenheid. Ze heeft 18 jaar ervaring in het werkveld en heeft bij verschillende grote adviesbureaus gewerkt.

Werken bij Bexer

Heb jij een passie voor beloning? Zou je graag als adviseur aan de slag gaan bij een snelgroeiende start-up?

Neem gerust contact met ons op via info@bexer.nl

Bexer Klantreferenties

Onze adviseurs ondersteunen bedrijven en instellingen uit uiteenlopende sectoren met vraagstukken rondom arbeidsvoorwaarden en beloning. Een greep uit de klanten met wie wij samenwerken tref je hieronder aan.
Bexer adviesbureau beloning en arbeidsvoorwaarden. Rewards and benefits consulting. Salaris, bonus, pensioen, benchmarking. Reorganisaties en verandertrajecten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste nieuwe Bexer content zoals blogs, nieuwsbrieven, aankondigingen, uitnodigingen voor webinars of meetings en ander Bexer nieuws.

Inschrijven